...

Kis költöztetésre vagy nagy költöztetésre van szüksége? Segítünk!

Legyen szó akár kis, vagy nagy költöztetésről, nem feltétlenül biztos, hogy mindenki könnyen fel tudja mérni, a szállítandó ingóságok mennyiségét. Ha Ön is bizonytalan, akkor sem kell aggódnia: kollegáink készséggel állnak rendelkezésre. A közös munkát azzal tudja megkönnyíteni – és természetesen ezzel időt és pénzt is spórolhat – ha a diszpécsereket a lehető legpontosabban tájékoztatja a személyes tárgyak, bútorok számáról és hozzávetőleges méretéről.
Tapasztalataink azt mutatják, hogy egy kis költöztetés nagyjából 3 órás minimum díjjal megoldható.
Ehhez azonban van néhány olyan információ és körülmény, melyet érdemes átgondolni a gyorsabb és hatékonyabb művelethez, és amellyel segíti kollégáink munkavégzését.
Mikor szeretne költözni?
Honnan, hova szállítsuk el a holmikat?
Nagyjából milyen mennyiségű csomagról, bútorról van szó?
Szükség van-e bútorok szét- és összeszerelésére a szállításhoz?
Biztosítsunk-e Önnek csomagolóanyagot, segítsünk-e a csomagolásban?
A megadott címeken hány emeletről van szó? Van-e lift?
Vannak-e különleges tárgyak a költöztetendő bútorok között: szobor, zongora, értékes festmény, porcelán tárgyak, esetleg páncélszekrény?
...

Milyen csapatot kérjen?

...

Kis költöztetéshez:

3 fős személyzet – nagyjából egy szobányi holmihoz ideális. Olyan lakásokhoz szoktuk küldeni a három személyből álló csapatunkat, ahol kisebb mennyiségű ingóság van, és kevés az emelet.

Nagy költöztetéshez:

4 fős személyzet – 50 négyzetméternél nagyobb lakásokhoz ajánljuk a négy főből álló brigádot. Ha több a bútor és a csomag, nincs lift és sok az emelet, legalább ekkora csapatra lesz szükség, a hatékonyság érdekében. A költöztetés közben, a pakolás alatt, a négy főből az egyik munkatársunk a platón is tevékenykedik. Érkezésnél előfordulhat, hogy nem találunk parkolóhelyet közvetlenül az épület bejárata előtt. A távhordás miatt ilyenkor a művelet több időt és erőforrást vesz igénybe. A pontos egyeztetés érdekében hívjon minket, készséggel állunk rendelkezésére!

Milyen járművet kérjen?

...

3,5 tonnás teherautó:

6 méter hosszú plató, 25 köbméteres térfogattal. Ez a méret egy átlagosan berendezett 50-60 négyzetméteres lakáshoz ideális. Ennek a járműnek legfőbb előnye, hogy a szigorúan védett övezeteken kívül bárhová behajthatunk vele, akár a belvárosban is.

7,5 tonnás teherautó:

Ha erre a járműre esik a választása, érdemes a négy fős személyzetünket is segítségül hívnia. Tapasztalataink szerint a 70-80-90 négyzetméteres, vagy az akár ennél nagyobb, sok bútorral és személyes holmival berendezett lakáshoz ez a nagy teherautó lesz a legjobb választás.