...

Új helyszínen szolgálná ki ügyfeleit? A Bauer-Teher segít!

Két és fél évtizedes szakmai tapasztalatunknak hála gyorsan, költséghatékonyan és precízen költöztetjük át akár az egész irodáját bútorokkal, számítástechnikai eszközökkel és minden egyéb holmival együtt. Munkánkra garanciát vállalunk!

Hogyan zajlik az irodaköltöztetés?

Egy teljes irodát átköltöztetni némileg bonyolultabb, mintha csak személyes ingóságokról beszélünk. Általában több a bútor, így több szerelésre van szükség, valamint a különböző számítástechnikai eszközök is nagyobb körültekintést igényelnek. A cégünknél most ingyenes helyszíni felmérést biztosítunk, melyhez az egyösszegű ajánlatkészítés is hozzátartozik.
A célunk, hogy Ön elégedett legyen a munkánkkal, és ne költsön felesleges összegeket.

Irodája átköltöztetése közös feladat, amely kezdődik a tájékoztatással-felméréssel, végződik az új helyen a munkahelyek kialakításával. Engedje meg, hogy megkönnyítsük a dolgát!
...
Hogyan készülhetünk fel az irodaköltöztetésre?
A folyamat egy pár perces telefonhívással kezdődik. Ha felkeres minket, kérjük, készüljön fel néhány alapvető információval, hogy tervezhetőbb legyen a munkavégzés.
Vegye fel velünk a kapcsolatot!
Leggyorsabban a telefonos megkeresésekre tudunk reagálni, de az e-mail postaládánkat is folyamatosan figyeljük.
Kérjük, foglalja össze, hogy hozzávetőlegesen mennyi bútorról, munkaeszközről, számítógépről, nyomtatóról, stb. van szó.
Avasson be minket abba, hogy nagyjából hány négyzetméteres, hány munkaállomást tartalmaz a régi iroda, illetve más berendezési tárgyakat (szőnyeget, kanapét, foteleket, konyhabútort) kell-e majd szállítanunk.
Egyeztesse velünk a dátumot nagyjából 1-2 héttel előre!
Így Önök fel tudnak készülni a költözésre, valamint mi is a megfelelő brigádot és járművet tudunk küldeni a munka elvégzéséhez a költséghatékonyság érdekében. A hónapok utolsó napjai, csakúgy, mint a hétvégék, általában népszerű időpontok az irodák költöztetésére. A Bauer-Teher sok más költöztető céggel ellentétben, nem kér hétvégi felárat!
Az épületekben van-e lift? Az irodák hányadik emeleten találhatóak?
A kalkulációhoz hozzátartozik, hogy honnan hová fogjuk szállítani az ingóságokat. Fontos információ még, hogy az épületekben van-e lift, az emeletek száma, valamint az is, hogy szükség van-e behajtási engedélyre.
...

Így lehet a leggyorsabb és a legolcsóbb az irodaköltöztetés

Ha minden információt megkaptunk, valamint a helyszíni felmérés megtörtént, megtervezzük a megfelelő rakodói létszámot és magát a folyamatot is. A költségeket így a minimumon tudjuk tartani, és a költöztetésre szánt időt sem növeljük feleslegesen.

A 100 négyzetméternél kisebb irodákat jellemzően 3-4 munkatársunk szokta átköltöztetni, míg az ennél nagyobbaknál már 6-8 kollégára is szükség lehet.

Rendelkezünk 3,5 és 7,5 tonnás teherautókkal, így biztosítjuk a hatékony munkavégzést. Számunkra kizárólag a megrendelő kívánsága és a szakszerűség a legfontosabb – ehhez igazítjuk a szállítás ütemezését.

Az egyéni kérések figyelembe vételével tervezzük meg a pakolást. Gyakran a raktár, az irattár, illetve a salgó pocok szállításával kezdjük meg a budapesti költöztetést, hogy ne zavarjuk az esetleges munkafolyamatokat az irodában. Ezután következnek a bútorok, a recepciós pult, az előre becsomagolt dobozok. A számítógépeket az utolsók között szállítjuk át az új irodába. Szem előtt tartjuk, hogy az informatikai eszközöket akár azonnal beüzemelhessék a szakemberek, amíg mi a munkaterület berendezéséről gondoskodunk szóbeli irányítás vagy előre egyezetett tervrajz alapján.
...

Amiben még segíteni tudunk...

...

Irodabútor-szerelés:

Szállítás előtt szét-, utána pedig összeszereljük a bútorokat az új helyszínen.

Csomagolás:

Csomagolóanyagot biztosítunk előre kérésre, de ha szükséges, segítünk is a csomagolásban a költözés napján.

Referenciáink

Siemens Zrt.
20 éve szerződött partnerünk
Baltic Management and Solutions Kft. (2023. március 3.)
140 négyzetméter iroda teljes átköltöztetése
Corteva Agriscience Hungary Zrt. (2023. január 19.)
1100 négyzetméter iroda teljes átköltöztetése
IDC Magyarország (2023. január 9.)
270 négyzetméter, költöztetés csomagolással.
Infineon Magyarország Kft.
200 munkahely átköltöztetése
Biopharma Kft.
Iroda és labor költöztetése
Allen & Overy Kádár Ügyvédi iroda
600 négyzetméter irodaköltöztetés
Károli Gáspár Református Egyetem
Irodák költöztetése
Máthé Textil Zrt.
Irodák és a raktárak teljes költöztetése