Kiegészítő szolgáltatásaink

Bútor felhúzás–leengedés
Erős hevederekkel, kötelekkel rendelkezünk, ezért ha nincs más lehetőség, akkor felhúzzuk és leengedjük a bútorokat az ablakon. Nem teszünk kárt sem a házban, sem a bútorban, erre nagyon ügyelünk. Kérjük, jelezze előre ezeket a körülményeket!
Antik bútorok
Régi, nagy értékű bútorok még nagyobb odafigyelést igényelnek, főleg a méretük, a súlyuk, kényes felületük, valamint a kiálló faragott díszítések miatt.
Zongora, pianínó, páncélszekrény szállítás
Nehéz hangszereit vagy széfjét megfelelő szakértelemmel szállítjuk. Gondoskodunk róla, hogy minden sérülésmentesen érkezzen meg rendeltetési helyére. Speciális igényű tárgyak, bútorok szállítása nem okoz gondot nekünk!
Polcrendszerek szerelése
Vállaljuk a különböző polcok, polcrendszerek szét- és összeszerelését.
Polcok falhoz rögzítése
Tégla vagy panel épület esetén egyaránt lehetőség van a polcokat falhoz rögzíteni. Minden ehhez szükséges szerszámmal rendelkezünk. A képeket és festményeket szakszerűen fúrjuk fel a falra, amennyiben igényt tart rá.
Raktározás
Profi raktározó cégekkel állunk kapcsolatban, ennek köszönhetően Budapest több pontjára is elvihetjük bútorait. Száraz, pormentes és zárható helyen tárolhatja holmijait, őrzött helyen, még dobozokat is biztosítunk, ha kell.
Lomtalanítás
Feleslegessé vált bútorait legális hulladéklerakóba tudjuk szállítani.
Autópálya használat
Minden teherautónk rendelkezik országos autópálya matricával, hiszen ez a szállítás leggyorsabb, még nem utolsó sorban legbiztonságosabb módja. Ennek költsége ügyfeleinket nem terheli, azt mi álljuk.
Parkolás, parkolási engedélyek
A parkolás a fővárosban nem egyszerű kérdés, azonban mindig megoldjuk, ne aggódjon! Teherautóinknak, kb. két személyautónyi hely szükséges. Ha helyet foglal, mert segíteni szeretné munkának, azért hálásak vagyunk, olyankor kérjük, ezekkel a méretekkel kalkuláljon. Behajtási engedélyekkel rendelkezünk, kivéve a szigorúan védett övezeteket. Ha lakása különösen frekventált helyen található, segítünk a megoldásban. Hajlandók vagyunk hajnalban, késő este vagy vasárnap fuvarozni, a könnyebb parkolás érdekében.