Költöztetés Budapest

Pest megye, Budapest területén költözne?

Amennyiben olyan céget szeretne megbízni a költöztetéssel, akik probléma nélkül vesznek minden lehetséges nehézséget a költözés során, akkor keressen minket bizalommal és kérjen árajánlatot!

EMAIL

info@bauerkoltoztetes.hu

TELEFON:

+36 30 944 3717

 

BELFÖLDI KÖLTÖZTETÉS – HÉTVÉGI KÖLTÖZTETÉS – KÖLTÖZTETÉS BUDAPESTEN

30 ÉV TAPASZTALAT – 100% GARANCIA

 

Tapasztalt cég munkájára van szüksége a költöztetéshez? Akkor Ön éppen minket keres!

Tudjuk, hogy a tapasztalat sokat számít, ugyanis az ügyfél természetes módon aggódik amiatt, hogy a költöztetés Budapest során megfelelően legyen szállítva a holmija. Kellő odafigyeléssel és a szükséges rutinnal mozgatjuk a bútorokat és tárgyakat, hiszen a rakodás alkalmával elég egy olyan rossz mozdulat, ami adott körülmények között könnyen bajt okozhat. Fokozott figyelmet szentelünk féltett bútorainak értékeinek a költöztetés ideje alatt!

Az ország egész területén, Budapesten és vidéken ár-érték arányban kedvező költöztetési díjak mellett, kiváló költöztető szakemberek közreműködésével hajtjuk végre a szállítást, költöztetést, fuvarozást. Teherautónk és kiváló személyzetünk szakszerű módon bonyolítja le a bútorok, tárgyak fel- és lepakolását, átszállítását az új címre. Kérdéseivel bizalommal fordulhat hozzánk!

 

Szeretné maximális rutinnal rendelkező szakemberekre bízni magát és értékeit?

Persze van különbség egy fővárosban, Budapest területén, vidéken való költöztetés között, de mivel egy esetleges nemzetközi költöztetést bonyolultabb leszervezni és végrehajtani – bár mindegyik költöztetéssel volt már dolgunk – nyugodjon meg: az előbbiek viszonylag könnyű feladatok elé állítanak minket, sok tapasztalatot szereztünk már lakásköltöztetés, családi ház költöztetése és irodaköltöztetés terén egyaránt, tehát minden gördülékenyen, rutinosan fog megvalósulni bármely típusú költöztetés esetén, felesleges aggódni!

Iroda költöztetésére van szükség? Semmi gond, ez szintén szolgáltatásaink közé tartozik! A fuvarozás minden jellegű szállításra kiterjed, így akár egy teljes iroda költöztetésével is meg tudunk birkózni, ahol speciális figyelmet igényelnek a különböző irodai berendezések, gépek.

Annak köszönhetően, hogy saját költöztető emberekkel dolgozunk, a költöztetés profi módon valósulhat meg! Sajnos már túl sok ember tudja, hogy azok a cégek, amelyek nem vállalnak garanciát, problémásak lehetnek, ráadásul anyagi kár esetén hoppon maradhatnak az ügyfelek. Velünk ez nem történhet meg! Cégünk vállalja a család teljes ingóságának-, irodák berendezésének biztonságos szállítását, és ha arra lenne igény: csupán egy vagy néhány bútor átszállítását. Mindenképp azt tanácsoljuk, hogy mielőtt választ, ismerje meg a céget, amelyikre értékeit bízza!

 

KÖLTÖZZÖN AKKOR, AMIKOR ÖNNEK A LEGJOBB!

NYITVATARTÁSI IDŐ

Hétfő – Vasárnap

7:00 – 21:00

 

Mindig nagy dilemmát okoz a többségnek, hogy mikorra lenne jó egy költözés dátumát kitűzni. A legtöbben nyilván hétvégén szeretnének költözni, legfőképp azért, mert akkor tudnak, akkor van szabad idejük. Pont ezért biztosítjuk a hétvégi költöztetések lehetőségét! Ezáltal Önnek is kényelmesebb lesz a dolog, nem kell amiatt aggódnia, hogy szabadságot vegyen ki a költöztetés miatt.

Munkánk része, hogy alaposan megtervezzük a soron következő költöztetést!

A hozzáértés nem csak a tapasztalatokban nyilvánul meg. Minden esetben végzünk előzetes helyszíni felmérést, amikor először keres minket fel a megbízónk. Ilyenkor lehetőség adódik rá, hogy a legtöbb részletet, igényt átbeszéljük, melyek a költöztetés előtt fel szoktak merülni. Mit tud tenni az ügyfél, hogy időben fel tudjon készülni, hogy minél jobb megoldásokkal tudjon költözni? Sokan kérdezik, hogy van például kiállási díj, emeleti felár, stb. bármi egyéb plusz díj? Cégek számára is elérhető a költöztetés szolgáltatás? És persze a másik gyakran felmerülő kérdés az áraink. Kollégánk mindenre konkrét választ tud adni, amint felvette Önnel a kapcsolatot!

 

OLCSÓ KÖLTÖZTETÉS BUDAPEST?

Igen! Budapesten belül nálunk nincs km díj, nem számolunk emeleti díjat és hétvégi felár sincs!

Ha kíváncsi pontos költöztetés árainkra vagy arra, hogyan tud fizetni és épp mikor szükséges, akkor tekintse meg költöztetés árak oldalunkat!

 

MIÉRT VÁLASSZON MINKET?

 

Teljes körű szolgáltatást nyújtunk!

Abban az esetben, ha szüksége van a következő szolgáltatásokra: Dobozolás – Csomagolás – Bútorszerelés, készséggel állunk rendelkezésére a költözés előtt. Segítünk becsomagolni, védőfóliával ellátni féltett tárgyait, az étkészleteket és mindent, amit csak szeretne. Bedobozoljuk a könyveket, a költözés után pedig összeszereljük az előzőleg (akár általunk) szétszerelt bútorokat. Dobozt, fóliát és ragasztót biztosítunk akár már 2 héttel a költözése előtt.  Mindenben segítséget nyújtunk, ami megkönnyítheti, egyszerűbbé teheti a költözését, hiszen míg Önnek nem ez a munkája és bizonyára más tevékenységekkel is foglalkoznia kell a költözéssel kapcsolatban, addig nekünk ez a hivatásunk! A költöztetést ajtótól-ajtóig végezzük, ingyenes felmérést végzünk!

A hétvégi költöztetésnél sem számolunk felárat!

A legtöbb ember dolgozik hétközben, így mindig nehézséget jelent számukra a költöztetés, főleg, mert a hétvégék többnyire telítve vannak a legtöbb költöztető cégnél, nem beszélve arról, hogy a szombat és vasárnap kapcsán még sok cég felárat is számol. Mi nem számítunk fel plusz költséget a hétvégi költözésért! Tudjuk, hogy a hétvégi költözés a legegyszerűbb az ügyfeleknek. Ehhez igazodva, mi hétfőtől-vasárnapig, reggel 7-től este 9-ig dolgozunk.

Megbízható költöztető cég vagyunk!

Számos valós referencia a bizonyíték erre, illetve arra is, hogy megbízhatóak vagyunk és a munkánkat professzionális szinten tudjuk elvégezni. A gépjárművek, melyekkel költöztetünk, rendszeres ellenőrzésen esnek át, műszakilag is megfelelnek a feladatra. Cégünk leinformálható, munkatársaink képzettek.

Vigyázunk értékeire – költöztetés Budapest területén!

Nem győzzük eléggé hangsúlyozni, hogy milyen fontosnak tartjuk az ügyfél és a közöttünk lévő bizalmat! Amikor minket bíznak meg a költöztetéssel, akkor számításba vesszük azokat a tényezőket is, amelyek nem feltétlenül számítanak hétköznapinak, például a zongora, pianínó, páncélszekrény és egyéb sérülékeny, törékeny holmik, értékek meglétét. Ezek szállítását speciális megoldásokkal végezzük, a mozgatásukat nagy elővigyázatossággal tesszük, a teherautón való biztonságos, szakszerű rögzítésükre nagy hangsúlyt fektetünk. Ne feledje, garanciával dolgozunk! Arra szoktuk kérni a megrendelőinket, hogy az ékszereket, készpénzt, gyógyszert, fontos dokumentumokat ne csomagolják be, inkább tartsák maguknál, hiszen ezek méretüknél fogva könnyen elvesznek a sok holmi között és ezt a kérést intézi egyébként is ügyfeleinek a legtöbb költöztető cég!

Rövid határidős költözésekhez is válasszon minket!

Több teherautó is birtokunkban van (3,5 tonnás, 7,5 tonnás teherautók), személyzetünk száma pedig elegendő ahhoz, hogy a rövid határidővel igényelt költöztetéseket is le tudjuk bonyolítani. A péntek-szombat-vasárnap népszerűek ügyfeleink körében. Ha ezekre a napokra szeretne költöztetést kérni arra kérjük, hogy időben jelezze felénk, hiszen bár plusz költsége nincs a hétvégi költöztetésnek, ezeket a napokat foglalják le először az emberek. Rugalmas költöztető céget választhat magának!

 

LEGFONTOSABB TUNDIVALÓK

 

Amit Ön szeretne tudni:

Mennyivel kell a költöztetési igény előtt időpontot foglalni?

A legfőbb szempont ebben az, hogy milyen bonyolult költözésről beszélünk. Amennyiben nagy ingatlan költöztetéséről van szó, akkor mindenképp érdemes mielőbb időpontot egyeztetni velünk, hogy mindenki kényelmesen felkészülhessen! Ha csupán néhány bútor szállítására van igény, illetve kicsi lakásból költözne, akkor semmi gond, majdnem azonnal rendelkezésre tudunk állni, hiszen ezek nem vesznek igénybe túlzottan sok időt. Egy átlagos méretű lakásnál, ahol két-három szoba van, egy héttel előtte már javasoljuk a kapcsolatfelvételt, míg egy kifejezetten nagy alapterületű ingatlannál az előkészületek lebonyolítása miatt érdemes legalább két héttel előtte jelezni felénk költözési szándékát.

Milyen jellegű költöztetéseket vállalnak?

Cégünk jelentős tapasztalattal a háta mögött, vállal részleges és teljes költöztetést, lakossági költöztetést (lakásköltöztetés, családi ház költöztetése), ezek esetében mind a kisebb, mind a nagyobb ingatlanokkal kapcsolatban számíthat a közös együttműködésre. Egy szobányi, valamint egy hatalmas háznyi ingóságot egyaránt át tudunk költöztetni az új helyére. Megbízhat minket egy bútor szállításával, de irodaköltöztetést is vállalunk. Amennyiben személyre szabott megoldások miatt kellene a szakértő segítség, kollégáink ennek megfelelő tájékoztatást tudnak adni.

Egy darab bútor költöztetését is vállalják?

Így van! Hogyha csupán egy dologról lenne szó, akkor is számíthat ránk, bútorszállítást is vállalunk. A Budapesten belüli bútorszállítás gyors és lehet, hogy olcsón, de legalább olcsóbban elérhető ezzel a szolgáltatással, mint az áruházzal, ahonnan vásárol.

Érdemes szétszedni a költözéshez a bútorokat?

Nem feltétlenül! Az átlagos bútordarabok többsége összeszerelt állapotban is könnyedén lecipelhető az emeletről, könnyen elhelyezhető a teherautón. Nyilván vannak különböző esetek, amikor maga a szétszerelés elengedhetetlen, mert túl nagy méretű a bútordarab. Ilyenkor mindig előre megbeszéljük az ügyféllel, hogy mit érdemes és mit nem kell szétszerelni a költöztetést megelőzően. Ne feledje, szétszerelésben és összeszerelésben tudunk segíteni!

 

Amit mi szeretnénk tudni:

Milyen információkra van szükség a költöztetéssel kapcsolatban?

 • Mikor szeretne költözni?
  A költözés dátumának lefixálása egyben a megrendelés első lépése. Pár perc alatt felmérhető a szabad kapacitás, ezen túl, ha még nincs meg a költözés pontos dátuma, úgy is fel tudja mérni a lehetőségeit velünk. Biztos akad egy nap, ami ideális a költöztetés lebonyolításához.
 • Honnan és hová szeretne költözni?
  Ez a tervezés másik legfőbb részlete. Tudnunk kell, hogy Budapesten költözne vagy vidéki költöztetésről van szó, még ha a pontos címet nem is feltétlenül szükséges előre közölni. Ezek a kalkulációkhoz kellenek, mert így mind a távolságot, az útvonalat és azt, hogy szükség lesz-e behajtási engedélyre. A költözés ára, s annak meghatározásához ezeket az információkat szoktuk elkérni.
 • Mennyi költöztetni való lesz?
  Mindig annyi költöztető szakembert biztosítunk, amennyi feltétlenül szükséges. Ez szintén azért fontos részlet, hogy egyrészt felkészülhessünk a költöztetésére, ugyanakkor más részről szintén befolyásolja az árat. A következő kérdéseket is felteszünk ezen a ponton: hány négyzetméteres a lakás vagy ház, milyen mértékben bútorozott, van-e esetleg nagyméretű vagy kifejezetten nehéz tárgy?
 • Hányadik emeletről van szó?
  Ez a lepakolás és a felpakolás szempontjából is fontos, tehát itt két adatra lesz szükség. A tervezés miatt szükséges felmérni a körülményeket, így hát megkérdezzük azt is, hogy van-e lift az épületben, milyenek a lépcsőházi körülmények?

 

KIEGÉSZÍTŐ SZOLGÁLTATÁSAINK

 

Bútor felhúzásleengedés: Erős hevederekkel, kötelekkel rendelkezünk, ezért ha nincs más lehetőség, akkor felhúzzuk és leengedjük a bútorokat az ablakon. Nem teszünk kárt sem a házban, sem a bútorban, erre nagyon ügyelünk. Kérjük, jelezze előre ezeket a körülményeket!

Antik bútorok: Régi, nagy értékű bútorok még nagyobb odafigyelést igényelnek, főleg a méretük, a súlyuk, kényes felületük, valamint a kiálló faragott díszítések miatt.

Zongora, pianínó, páncélszekrény szállítás: Nehéz hangszereit vagy széfjét megfelelő szakértelemmel szállítjuk. Gondoskodunk róla, hogy minden sérülésmentesen érkezzen meg rendeltetési helyére. Speciális igényű tárgyak, bútorok szállítása nem okoz gondot nekünk!

Polcrendszerek szerelése: Vállaljuk a különböző polcok, polcrendszerek szét- és összeszerelését.

Polcok falhoz rögzítése: Tégla vagy panel épület esetén egyaránt lehetőség van a polcokat falhoz rögzíteni. Minden ehhez szükséges szerszámmal rendelkezünk. A képeket és festményeket szakszerűen fúrjuk fel a falra, amennyiben igényt tart rá.

Raktározás: Profi raktározó cégekkel állunk kapcsolatban, ennek köszönhetően Budapest több pontjára is elvihetjük bútorait. Száraz, pormentes és zárható helyen tárolhatja holmijait, őrzött helyen, még dobozokat is biztosítunk, ha kell.

Lomtalanítás: Feleslegessé vált bútorait legális hulladéklerakóba tudjuk szállítani.

Autópálya használat: Minden teherautónk rendelkezik országos autópálya matricával, hiszen ez a szállítás leggyorsabb, még nem utolsó sorban legbiztonságosabb módja. Ennek költsége ügyfeleinket nem terheli, azt mi álljuk.

Parkolás, parkolási engedélyek: A parkolás a fővárosban nem egyszerű kérdés, azonban mindig megoldjuk, ne aggódjon! Teherautóinknak, kb. két személyautónyi hely szükséges. Ha helyet foglal, mert segíteni szeretné munkának, azért hálásak vagyunk, olyankor kérjük, ezekkel a méretekkel kalkuláljon. Behajtási engedélyekkel rendelkezünk, kivéve a szigorúan védett övezeteket. Ha lakása különösen frekventált helyen található, segítünk a megoldásban. Hajlandók vagyunk hajnalban, késő este vagy vasárnap fuvarozni, a könnyebb parkolás érdekében.

 

költöztetés budapest
költöztetés budapest

 

Teljesen természetes, hogy egy költöztetés előtt az egyik legnagyobb feladat, hogy megtaláljuk a számunkra szimpatikus céget, amellyel biztonságban tudhatjuk a költözést. Alapvető, hogy számos kérdés megfogalmazódik az emberben ilyen helyzetben. Nem csupán a nemzetközi költöztetés okozhat fejtörést a megrendelőnek. Aki éppen költözik, pontosabban költöztetésre készül, az gondoljon arra, hogy a költöztetés szolgáltatások már sokkal szélesebb körben tudják kiszolgálni az igényeket, mint régen. Bizonyára több ezer céggel versenyzünk mi is, mint költöztetők, mégis úgy gondoljuk, hogy mivel évek óta jelen vagyunk, tapasztalatokat gyűjtünk – a költöztetés Budapest vagy vidék esetében nem jelenthet gondot számunkra!

Legyen szó kisebb vagy nagyobb költöztetés elvégzéséről, természetesen nagyon fontos számunkra, hogy egy kis lakásból és egy hatalmas házból költöző ügyfél igényeihez mérten kaphassa meg, amit szeretne és a munkát pontosan, precízen végezzük majd el, legjobb tudásunk szerint! A több éves tapasztalat, az elvégzett munka áll annak hátterében, hogy biztonságosan, rutinosan tudunk lebonyolítani egy nagyobb költözést is. Mindenki jól jár, mert nem csak gyorsan, hanem kedvező áron érheti el, amire szüksége van. Ügyfeleink fontosak számunkra, teljes vállszélességgel támogatjuk őket a költöztetés napján, sőt sokszor további lehetőségeket igyekszünk kínálni nekik, hogy minél gördülékenyebben valósulhasson meg a költözésük.

Költöztető szolgáltatásunk nem csak szimpla tehertaxi végzi, hanem egy költöztetés során ideális méretű gépjármű áll rendelkezésünkre. Voltak már ügyfeleink, akik hatalmas családi házból költöztek, rengeteg a többszobás ingatlanból költöző, akik általában számos bútort és holmit halmoztak fel az évek közben. Ezek a munkák több órát is igénybe vesznek, míg van olyan is, hogy csak fix néhány óra ami a költözésre kellett. Korrekt, minőségi megoldás, amit a költöztetéshez biztosítunk, igény szerint csomagolással (doboz, fólia, stb.). Kérhet ajánlatot tőlünk telefonon és emailben egyaránt. Hogy mennyibe kerül majd a költözése, azt a felmérés alapján tudjuk kikalkulálni.

 

 

BauerTeher Kft – Minden jog fenntartva

 

Call Now Button