Költöztetés árak

Ártáblázat :

3.5 tonnás teherautóval Budapest és környékén:
  12.000 Ft/óra
    15.000 Ft/óra
    18.000 Ft/óra
7.5 tonnás teherautóval Budapest és környékén:
    24.000 Ft/óra
      27.000 Ft/óra

Az alapdíj: 8.000 Ft ( egyszeri költség )
Az árak 2021. augusztus 1-től visszavonásig érvényesek.

Ármagyarázat:

Alapdíj:
Budapesten egységes, egyszeri díj. A telephelytől a megadott címig, valamint a költözés után, vissza a telephelyig tartó út költsége, mert mi mindig házhoz megyünk!
Óradíj:
Tartalmazza a bútorszállításra felkészített teherautót és a brigádot 2-3-4 fővel, összesen. Kizárólag az ott töltött időre vonatkozik! A következő órát, csak fél órán túl kérjük megfizetni.
Km díj:
Budapesten és a környékén nincs! Vidéki fuvar esetén az oda-vissza útra értendő. A kilométer díj és a teljes költség Budapesten kívül is előre kalkulálható, a költöztetés fix áron is megoldható.
3 fős brigád:
Kisebb mennyiség, szobányi holmi, albérlet, lazán berendezett nagyobb ingatlan, ahol kevés az emelet.
4 fős brigád:
50 négyzetméternél nagyobb lakásokhoz, ahol több a bútor és a csomag, sok az emelet és nincs lift.
Kérjük, vegye figyelembe, hogy egy fő a platón is tevékenykedik és parkolóhelyet sem biztos, hogy közvetlenül a lépcsőháznál találunk (távhordás). Fontos a jól megválasztott létszám: kérje diszpécserünk segítségét.
3.5 tonnás teherautó:
Nálunk 6 méter hosszú platóval, térfogat 25 köbméter, kb. 50-60 négyzetméteres átlagosan berendezett lakásokhoz. Előnye, hogy a szigorúan védett övezeteket kivéve, mindenhová behajthat a belvárosban is.
7.5 tonnás teherautó:
A 70-80-90 négyzetméteres vagy ennél is nagyobb, zsúfolt, sok bútort és csomagot tartalmazó otthonokhoz. Megfelelő a legalább 4 fős személyzet.

Call Now Button